

Citizen Noise Advisory Committee Advocacy for the Public - Advisory to the Port Portland International Airport (PDX) c/o Noise Management Department Port of Portland, PO Box 3529, Portland, Oregon 97208

MEETING AGENDA

Sept. 13, 2018 5:30 PM Portland International Airport Terminal Building St. Helen's "B" Conference Room

Agenda Item	ltem #	Person Responsible	Expected Results	Time Allotted	End Time
Introductions	1	Mark Clark	CNAC introductions	5 min	5.35
Adopt Minutes	2	Mark Clark	Approve prior meeting minutes (if quorum)	5 min	5.40
Public Comment and Questions	3	Mark Clark	Take public questions and comments	15 min	5.55
ORANG Aug. 2018 DACT Exercise Debrief	4	TBD	Share outcomes from the exercise	30 min	6.25
Break	5			15 min	6.40
News Media, Lifeflight Helicopter Operations	6	Chris Blair	Explain operations and relative regulations	30 min	7.10
CAC Liaison Report	7	Joe Smith	Update relevant CAC items	5 min	7.15
Bi-Monthly Complaint Report	8	Jerry Gerspach	Highlight complaint data	20 min	7.35
Noise Manager's Update	9	Phil Stenstrom	Informational	20 min	7.55
Adjourn	10	Mark Clark		5 min	8.00

Next Meeting:

November 8, 2018 / 5.30 p.m. – 8:00 p.m. https://www.portofportland.com/PDX <u>Portland International Airport Terminal Building</u> St. Helen's "B" Conference Room 7100 NE Airport Way, Portland (Located at PDX)