

PDX COMMUNITY ADVISORY COMMITTEE MEETING #7

Wednesday, June 5, 2013 2:30 pm - 5:30 pm

Port of Portland Headquarters, 8th Floor Chinook Conference Room 7200 NE Airport Way, Portland, OR

AGENDA

	AGENDA		
2:30 - 2:40 pm	 Introductory Comments Meeting Notes Approval and Follow Up Meeting Agenda Review 	10 min	Sam Imperati
2:40 - 3:15 pm	 PDX Updates Sustainability, Business, Construction Projects, and Long Range Planning Updates (25 min.) Discussion (10 min.) 	35 min	Vince Granato, Port PDX CAC Members
3:15 – 3:30 pm	 Capstone Development at Portland International Center Project Overview (10 min.) Discussion (5 min.) 	15 min	Lauren Golden Jones Capstone Partners LLC Teresa Carr, Port
3:30 – 3:40 pm	<u>Break</u>	10 min	
3:40 – 4:20 pm	PDX Environmental Management System & Objectives and Targets	40 min	
	Presentation (25 min)Discussion (15 min)		Dorothy Sperry, Port PDX CAC Members
 Discussion Questions: Do you perceive value in an ISO 14001 third-part certified Environmental Management System? Are you interested in future environmental target setting? 			
4:20 - 4:50 pm	 PDX Storm Water Master Plan Presentation (20 min) Discussion (10 min) 	30 min	Susan Aha, Port PDX CAC Members
 Discussion Questions: Do you have any suggestions for ensuring a robust outreach plan? What interests you regarding the storm water master planning effort? Can you suggest other groups that would like to be included in this outreach effort? 			
4:50 – 5:00 pm	Public Comment	10 min	Sam Imperati
5:00 - 5:20 pm	Roundtable Updates and Discussion	20 min	PDX CAC Members
5:20 - 5:30 pm	 Meeting Wrap Up Meeting Evaluation Next meeting: Wednesday,September 18, 2:30-5:30 pm, Port HQ – Natural Resource Program Updates 	10 min	Sam Imperati / Chair



Closing Comments



