

## Wednesday, September 19, 2012

6:00 – 9:00 pm at Fort Vancouver National Historic Site Red Cross Building, 605 Barnes Road, Vancouver WA 98661

## **AGENDA**

4:30 – 4:45 pm	Participants Gather for Optional Tour  In the Red Cross Building courtyard	
4:45 - 5:30 pm	Optional Tour of Red Cross Building and Surrounding Areas	Mike True, Fort Vancouver National Trust
5:30 – 6:00 pm	Dinner – come early to eat if you prefer	All
6:00 - 6:10 pm	Introductory Comments (10 min.)  • Meeting Agenda Review and Announcements  • Meeting Notes Approval	Sam Imperati
6:10 – 6:20 pm	Welcome to Vancouver (10 min.)  ● Presentation on Vancouver Facilities and History	Eric Holmes, City of Vancouver
6:20 - 7:00 pm	<ul> <li>PDX Updates (40 min.)</li> <li>Business, Construction, Sustainability and Long Range Planning Updates (20 min.)</li> <li>PDX Project Quarterly Report (10 min.)</li> <li>Discussion (10 min.)</li> </ul>	Vince Granato Lauri L'Amoreaux Port of Portland
7:00 – 7:55 pm	Airport Futures Noise Working Group Progress Report (55 min.)  Background (15 min.)  10 Recommendations of Working Group and Work to Date (15 min.)  Other Items of Interest (10 min.)  Discussion (15 min.)	Jason Schwartz Port of Portland







7:55 - 8:05 pm	Break (10 min.)	
8:05 – 8:30 pm	Airport Futures Natural Resource Program Recommendations (25 min.)  • Process since last meeting (5 min.)  • Urban Tree Canopy (5 min.)  • Columbia Slough Enhancement (5 min.)  • Discussion/Action (10 min.)	Sean Loughran Port of Portand
8:30 – 8:40 pm	Public Comment (10 min.)	Sam Imperati
8:40 – 8:50 pm	Roundtable Updates and Discussion (10 min.)	PDX CAC Members
8:50 – 9:00 pm	<ul> <li>Meeting Wrap Up (10 min.)</li> <li>Meeting Evaluation</li> <li>Future Meeting Dates and Focus:         <ul> <li>Wed., Jan. 16, 2013 2:30-5:30 pm, Port HQ Building (Air Quality, Annual Report Draft/Evaluation)</li> <li>Suggested 2013 Dates</li></ul></li></ul>	Sam Imperati / Chair